کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره انتخاب نو
آدرس: تهران، بلوار کاوه، بالاتر از دولت، نبش اخلاقی غربی، پ29، واحد6 ، ط3
تلفن: 22593216
ارائه خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره
مشاوره ازدواج
مشاوره خانواده
مشاوره کودکان
مشاوره نوجوانان
مشاوره فردی
مشاوره تحصیلی
مشاوره شغلی
مشاوره طلاق
مشاوره خیانت
درمان افسردگی
درمان وسواس
درمان اضطراب
درمان استرس
روانپزشکی
روانکاوی
نوروفیدبک
بیوفیدبک یا بایوفیدبک
کارگاه روانشناسی
تور روانشناسی

بایگانی

زمانی که کودک شما گریه اش را متوقف نمی کند بسیار سخت است. ممکن است نگران این باشید که مشکلی برای فرزندتان وجود داشته باشد؛ خونسردی خود را از دست دهید، مهارت های فرزندپروری شما به کار نیاید و برخورد نامناسبی با فرزندتان داشته باشید اما نگران نباشید شما می توانید آن را اداره کنید!

زمانی که کودک شما گریه اش را متوقف نمی کند بسیار سخت است. ممکن است نگران این باشید که مشکلی برای فرزندتان وجود داشته باشد؛ خونسردی خود را از دست دهید، مهارت های فرزندپروری شما به کار نیاید، و برخورد نامناسبی با فرزندتان داشته باشید اما نگران نباشید شما می توانید آن را اداره کنید! براساس نظر مراکز مشاوره خانواده و تحقیقات، نوزادان به دلایل زیادی گریه می کنند و گریه اصلی ترین راه ارتباطی نوزادان است. این روشی است که آنها توجه شما را جلب می کنند و نیازهای خود را بیان می کنند. در ابتدا، ممکن است تفسیر گریه های مختلف کودک شما دشوار باشد، اما وقتی زمان بیشتری را صرف گوش دادن می کنید، در شناخت و برآوردن نیازهای خاص فرزندتان بهتر خواهید شد.

دلایل رایج گریه نوزادان

- خواب آلودگی یا خستگی

- پوشک خیس یا کثیف

- گرسنگی

- تحریک بیش از حد ناشی از سر و صدا یا فعالیت

- قولنج، رفلاکس اسید یا آلرژی غذایی

- درد یا بیماری

- اضطراب یا ترس غریبه

آیا کودک شما پاسخگو نیست یا بی تفاوت است؟

بیشتر نوزادان از گریه برای برقراری ارتباط استفاده می کنند و تا زمانی که والدین یا مراقبشان به نیازهای آنها پاسخ ندهند، به گریه کردن یا نشان دادن ناراحتی خود ادامه می دهند. سایر نوزادان به جای گریه، ناراحت می شوند و سپس از خود بیرون می آیند و هیچ احساسی از خود نشان نمی دهند. اگر در مورد آن فکر کنید، احتمالاً بیش از یک بزرگسال را می شناسید که در هنگام مواجهه با مشکل این گونه رفتار می کند. نوزادی که پاسخگو نیست ممکن است کودکی آسان به نظر برسد، زیرا ممکن است ساکت و دلپذیر باشد. اما براساس نظر بهترین مشاور و مطالعات، نوزادی که به شما، محیط و تأثیرات حسی پاسخ نمی‌دهد به کمک نیاز دارد. فوراً با پزشک اطفال خود تماس بگیرید.

*هرگز کودک را تکان ندهید

متاسفانه اگر بیش از حد کودک را تکان دهید و به او فشار وارد کنید، رگ های خونی سر نوزاد نمی توانند تاثیر لرزش را تحمل کنند و می توانند بشکنند. مرکز ملی سندرم کودک تکان‌خورده تخمین می‌زند که سالانه حدود 1300 مورد گزارش شده در ایالات متحده وجود دارد. تکان دادن علت اصلی مرگ و میر کودک آزاری است و همچنین می تواند منجر به آسیب مغزی، عقب ماندگی ذهنی، تشنج یا نابینایی شود. لرزش یا تکان دادن، معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که والدین یا مراقبان؛ قادر به جلوگیری از گریه کودک نیستند، ناامید یا عصبانی می‌شوند.

راهکارهایی برای آرام کردن گریه کودک

برای موقعیت های استرس زا - زمانی که کودک شما گریه می کند یا به شما پاسخ نمی دهد و زمانی که احساس ناامیدی، خستگی و عصبانیت می کنید - باید راهبردهایی برای مراقبت از خود ایجاد کنید. وقتی آرام و متمرکز باشید، بهتر می‌توانید بفهمید که درون فرزندتان چه می‌گذرد و گریه‌های او را آرام کنید.

* محدودیت های خود را بشناسید. زمانی که احساس خستگی می کنید به علائم هشدار توجه کنید. هرچه زودتر محدودیت‌های شخصی خود را تشخیص دهید، برنامه‌ریزی از قبل آسان‌تر می‌شود - برای کمک بیشتر، استراحت، گردش در خارج از خانه، یا صحبت سریع از یک دوست یا یکی از عزیزان کمک بگیرید. این مراحل کوچک برای آماده سازی به شما کمک می کند تا در بهترین حالت برای مراقبت از کودک خود قرار بگیرید.

*کمک بگیرید. اگر می توانید، در شلوغ ترین زمان های روز کمک بگیرید. وقتی افراد پیشنهاد می کنند در کارهای خانه، وعده های غذایی یا نگهداری از کودک کمک کنند، بله بگویید. یک گروه از مادران را پیدا کنید تا با آنها صحبت کنید، دانستن اینکه کمکی در راه دارید می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

* لازم نیست کامل باشی چرا که  فرزندپروری به معنای کمال نیست. حضور کامل و توجه کامل به یک نوزاد، به ویژه نوزادی که گریه می کند، در 24 ساعت شبانه روز غیرممکن است. کارشناسان و روانشناس ازدواج تخمین می زنند که برآوردن نیازهای نوزاد حداقل در نیمی از اوقات برای ایجاد پیوند سالم و دلبستگی ایمن کافی است. همیشه نگران درست کردن نباشید؛ درعوض، سعی کنید آرام باشید و از مواقعی که کودکتان گریه نمی کند لذت ببرید.

*به سیگنال های کودک خود توجه کنید. تمام دنیا از طریق حواس به کودک شما می رسد و هر نوزاد نیازهای حسی متفاوتی دارد، به همین دلیل است که ممکن است یک نوزاد دوست داشته باشد در آغوش گرفته شود و دیگری نه. یا یک نوزاد به خاطر پوشک خیس گریه می کند و دیگری آن را نادیده می گیرد و با خوشحالی به بازی ادامه می دهد. با درگیر کردن تمام حواس خود و سعی در پی بردن به نیازهای کودک خود، ترجیحات کودک خود را بشناسید و اینگونه اوضاع را بهتر مدیریت کنید و به خود آسان بگیرید.

سخن پایانی

امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد. اگر ویژگی هایی که در بالا گفته شد، برای شما آشنا است؛ یکی از بهترین و امن ترین کارها، مراجعه به مرکز مشاوره خوب است که بسیار کمک کننده است. یکی از کلینیک های روانشناسی خوب مرکز مشاوره انتخاب نو است که با داشتن درمانگرانی علمی و متخصص؛ به شما در این زمینه بسیار کمک می کند. حضور یک درمانگر در سختی ها مانند یک نور، می تواند راهنمای زندگی شما باشد و شما از تاریکی به سمت نور هدایت می کند. اگر زندگی شما هم اکنون در سربالایی قرار دارد، سخت نگیرید و به خود فرصت بهبود دهید. این را بدانید که همه احساسات مهم هستند و باید به آنها توجه کرد. با برچسب خوب یا بد زدن به هیجانات و احساسات، خود را سانسور نکنید و اجازه دهید تا احساسات شما جریان پیدا کنند و مسدود نشوند. اگر هیجانات شما مشکل آفرین شده اند، فراموش نکنید که حتما به یک درمانگر مراجعه کنید و با کمک او، به تدریج اوضاع را بهتر کنید و احساس سلامت داشته باشید. در انتها بدانید که فرزندتان را مقایسه نکنید چرا که هر نوزاد منحصر به فرد و یگانه است.

 نویسنده : محدثه بیاتی

تلفن : 22593216 – 22795735 

آدرس : قیطریه – بلوار کاوه جنوب – نرسیده به خیابان دولت – نبش کوچه اخلاقی غربی – پلاک 29 – طبقه3

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی