کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره انتخاب نو
آدرس: تهران، بلوار کاوه، بالاتر از دولت، نبش اخلاقی غربی، پ29، واحد6 ، ط3
تلفن: 22593216
ارائه خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره
مشاوره ازدواج
مشاوره خانواده
مشاوره کودکان
مشاوره نوجوانان
مشاوره فردی
مشاوره تحصیلی
مشاوره شغلی
مشاوره طلاق
مشاوره خیانت
درمان افسردگی
درمان وسواس
درمان اضطراب
درمان استرس
روانپزشکی
روانکاوی
نوروفیدبک
بیوفیدبک یا بایوفیدبک
کارگاه روانشناسی
تور روانشناسی

بایگانی

آیا کودک شما در خوابیدن مشکل دارد؟ بی خوابی، ترس از خواب، ترس شبانه و شب ادراری از مشکلات رایج خواب کودکان هستند.

آیا کودک شما در خوابیدن مشکل دارد؟ بی خوابی، ترس از خواب، ترس شبانه و شب ادراری از مشکلات رایج خواب کودکان هستند. امشکلات خواب در میان کودکان رایج است، به خصوص در سنین پایین. بی خوابی، ترس های قبل از خواب، وحشت های شبانه، راه رفتن در خواب و شب ادراری براساس اطلاعات بدست آمده از مشاوره خانواده می توانند الگوی طبیعی خواب کودک شما را مختل کنند. برخی از کودکان ممکن است در زمان خواب خود، احساس خستگی نکنند در حالی که برخی دیگر در به خواب رفتن بدون حضور والدین مشکل دارند. برخی از بچه‌ها اغلب در نیمه‌شب از خواب بیدار می‌شوند، ناگهان بیدار می‌شوند و می‌چرخند یا می‌آیند و مامان و بابا را بیدار می‌کنند.

این می تواند خسته کننده باشد که به طور منظم خواب خود را مختل کنید و سپس متوجه شوید که مجبور هستید صبح ها عجله کنید زیرا فرزندتان دیر بیدار می شود یا مجبور هستید با یک کودک بداخلاق و بدخلقی که کم خواب است کنار بیایید. اما امیدی هست. بسیاری از مشکلات خواب دوران کودکی با رفتارهای روزانه و عادات قبل از خواب مرتبط است که می توانید با کودک خود برای تغییر آنها همکاری کنید. با کمی صبر و انضباط، می‌توانید به فرزندتان کمک کنید تا بر مشکلات خواب خود غلبه کند، به او کمک کنید تا بخوابد و بخوابد - و به شب‌های آرام‌تر خود بازگردد.

کودکان چقدر به خواب نیاز دارند؟

برای داشتن بهترین عملکرد، کودکان و نوجوانان معمولاً به خواب بیشتری نسبت به بزرگسالان نیاز دارند. نمودار زیر ساعات توصیه شده ای را که کودکان در حال رشد باید در خواب بگذرانند، نشان می دهد.

بچه ها به چند ساعت خواب نیاز دارند؟

نوزادان (4 تا 12 ماه) 12 تا 16 ساعت (شامل چرت زدن)

کودکان نوپا (1 تا 2 سال) 11 تا 14 ساعت (شامل چرت زدن)

کودکان (3 تا 5 سال) 10 تا 13 ساعت (شامل چرت زدن)

کودکان (6 تا 12 سال) 9 تا 12 ساعت

نوجوانان (13 تا 18 سال) 8 تا 12 ساعت

علائمی که نشان می دهد کودک شما به اندازه کافی نمی خوابد

کودکان، درست مانند بزرگسالان، هنگام کم خوابی در کنترل خلق و خوی خود مشکل دارند. خواب یا کمبود آن بر رفتار و وضعیت ذهنی کودک تأثیر می گذارد. در برخی موارد، علائم خواب ناکافی حتی می تواند شبیه علائم ADHD باشد.

اگر کودک شما به اندازه کافی نمی خوابد، ممکن است:

اغلب بداخلاق، تحریک پذیر یا بیش از حد احساسی به نظر می رسند.

هنگام سوار شدن در ماشین به خواب بروند.

به نظر می رسد نمی توانند درست صحبت کنند.

در بیدار شدن مشکل دارند یا بعد از اینکه آنها را در طول روز بیدار کردید دوباره به خواب می روند.

اغلب خیلی زودتر از زمان خواب معمولی خواب‌آلود می‌شوند.

اگر کودک شما اغلب در شب از خواب بیدار می شود، یا مشکل آرام شدن دارد، می تواند به این معنی باشد که او با بی خوابی، یکی از بزرگترین مشکلات خواب در میان بچه ها دست و پنجه نرم می کند.

بی خوابی در کودکان

بی خوابی، ناتوانی در به خواب رفتن یا به خواب ماندن در شب است که منجر به خواب غیر ترمیم کننده می شود. اغلب، این مسئله به مرور زمان حل می شود. اما اگر کودک شما بیش از سه بار در هفته به مدت چند ماه مشکل خوابیدن داشته باشد و به طور قابل توجهی عملکرد روزانه او را مختل کند، ممکن است به بی خوابی یا اختلال خواب دیگری اشاره کند.

علل بی خوابی در کودکان

برای بسیاری از کودکان، مشکلات آنها در به خواب رفتن یا ماندن در خواب ناشی از عادات روزانه آنها یا نحوه گذراندن وقت خود درست قبل از خواب است. برای مثال، خوردن غذاهای شیرین بیش از حد در طول روز، یا تماشای تلویزیون درست قبل از خواب می تواند برای اختلال در خواب کودک شما کافی باشد. البته، بچه‌های کوچک‌تر به‌ویژه در برقراری ارتباط بین عادت‌هایشان و کیفیت خواب‌شان مشکل دارند، بنابراین شما باید به‌عنوان کارآگاه خواب از طرف آن‌ها عمل کنید.

سایر دلایل متداول که کودک شما ممکن است مشکلات خواب را تجربه کند عبارتند از

استرس: کودکان همچنین استرس را تجربه می کنند که اغلب به دلیل مسائل مدرسه یا خانه ایجاد می شود. آنها ممکن است در تلاش برای نگه داشتن کلاس، مشکلاتی با دوستان خود یا حتی مورد آزار و اذیت قرار بگیرند. براساس نظر مشاور ازدواج در خانه، استرس می‌تواند ناشی از مشکلات زناشویی والدین، تولد نوزاد جدید، یا تغییراتی در ترتیبات خواب آنها باشد که اکنون آنها را مجبور می‌کند تا برای مثال با خواهر یا برادر، والدین، یا پدربزرگ و مادربزرگ خود در اتاق خواب مشترک باشند.

کافئین: بسیاری از نوشابه های گازدار و انرژی زا حاوی کافئین هستند که می تواند بچه ها را در شب بیدار نگه دارد. سعی کنید مصرف کودک خود را در زمان ناهار محدود کنید. بهتر است سعی کنید تا حد امکان این نوع نوشیدنی ها را حذف کنید.

عوارض جانبی داروها: برخی از داروها، مانند داروهایی که برای درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) و داروهای ضد افسردگی استفاده می شوند، نیز می توانند باعث بی خوابی در کودکان شوند.

سایر مسائل پزشکی: این می‌تواند یک اختلال خواب باشد، مانند آپنه خواب یا سندرم پای بی‌قرار، یا شاید ناشی از گرفتگی بینی ناشی از آلرژی، درد در حال رشد، یا خارش پوست ناشی از اگزما باشد. به روز نگه داشتن فرزندتان در مورد معاینات سلامتی می تواند به شناسایی مشکلاتی که می تواند در خواب او اختلال ایجاد کند کمک کند.

سخن پایانی

امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد. اگر ویژگی هایی که در بالا گفته شد، برای شما آشنا است؛ یکی از بهترین و امن ترین کارها، مراجعه به کلینیک روانشناسی است که بسیار کمک کننده است. یکی از کلینیک های روانشناسی خوب مرکز مشاوره انتخاب نو است که با داشتن درمانگرانی علمی و متخصص؛ به شما در این زمینه بسیار کمک می کند.

 نویسنده : محدثه بیاتی

تلفن : 22593216 – 22795735 

آدرس : قیطریه – بلوار کاوه جنوب – نرسیده به خیابان دولت – نبش کوچه اخلاقی غربی – پلاک 29 – طبقه3

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی