آیا پیش آمده است که زمانی که فردی را از اطرافیانتان ملاقات می کنید حس بدی به شما دست بدهد و یا این که از رو به رو شدن با آن ها ترس داشته باشید.
آیا پیش آمده است که زمانی که فردی را از اطرافیانتان ملاقات می کنید حس بدی به شما دست بدهد و یا این که از رو به رو شدن با آن ها ترس داشته باشید. بسیاری از ما در ارتباط با این افراد نمیدانیم چگونه برخورد کنیم و چه کسانی شامل آن هستند. در نتیجه ارتباط با این افراد ممکن است احساسات بدی داشته باشید در ادامه 8 نمونه متدوال از افراد بد قلق را معرفی می کنیم که اگر میان دوستان و آشنایانتان فردی را با این خصوصیات اخلاقی می شناسید برای ارتباط موثر با او از موارد زیر پیروی کنید.
افراد همیشه نالان:
طبق نظر بهترین مشاور برخی از افراد هستند که همیشه در حال ایراد گرفتن از زمین و زمان هستند و از همه چیز انتقاد و عیب جویی می کنندو همیشه گوش به زنگ هستند تا موردی برای ایراد گرفتن پیدا کنندو هیچ چیز نمی تواند رضایت این افراد را تامین کند و اصلا مثبت اندیشی ندارند و اگر که نمی توانند درباره خوبی ها حرف بزنند. برای این که از پیوستن به جمع افراد همیشه نالان اجتناب کنید جملات خود را با ضمیر من آغاز کنید و یا به طور مستقیم از او بخواهید نکات مثبت موضوع های صحبت شده رارا نیز مطرح کند و اگر که نمی توانید این کار را کنید آرامش خود را حفظ کنید حرف هایش را نادیده بگیرید و با او کنار بیایید. اگر این کار هم برایتان میسر نبود از او فاصله بگیرید.
دو رو و شایعه پراکن:
بر اساس مطالعات روانشناسی قبل ازدواج این افراد کسانی هستند که وقتی چیز خوبی برای گفتن ندارند نیز حرف می زنند و ممکن است که پشت سر شما حرف هایی را زده باشند در این شرایط صحت ماجرا را به ارامی و وقتی تنها هستید از او جویا شوید و بگویید که این موضوع را بررسی خواهید کرد. البته ممکن است که گاهی در مورد اوضاع و شرایط دوستان و آشنایان سخن بگوییم ولی فرا تر از آن پیش رفتن و وارد حریم دیگران شدن و مبالغه و گزافه گویی و غیبت کار درستی نیست.
افراد افاده ای:
افراد پر افاده ناکامی هایی را در زندگی دارند و در نتیجه نیازهای روانی شان با تقدیر و توجه تامین می شود. تنها کافیست به آن ها توجه کنید و رفته رفته خواهید دید که به شرایط عادی باز می گردند. اگر که غرور و افاده ای بودن آن ها را دشوار می بینید از معاشرت با آن ها خودداری کنید.
افراد غیر قابل اعتماد:
بر اساس مطالعات مرکز مشاوره خانواده خوب برخی از افراد بیشتر اهل حرف هستند تا عمل. و اگر ارتباط با این افراد را دشوار می دانید ادامه ندهید. و ببینید تا چه اندازه می توانید انجام کار ها را به افراد غیر قابل اعتماد بسپارید اگر که از این موضوع مطلع هستید به آن ها در انجام کار ها گوشزد کنید و ببینید چقدر می توانید با فراموشکاریشان مدارا کنید. و در کنار امدن ارتباط با این افراد بسته به این است که تا چه اندازه سایر ویژگی هایشان را دوست دارید و برایتان اهمیت دارد . باید انجام تعهداتشان را به ان ها گوشزد کنیم و یا برخی مواقع برخورد جدی با آن ها داشته باشیم و این طرز برخورد می تواند به تجدید نظر در رفتارشان تاثیر گذار باشد.
افرادی که باید همواره از آن ها اطاعت کنید.
برخی از افراد هستند که همواره دوست دارند در همه مسائل صاحب اختیار باشند و سلطه ی خود را به دیگران تحمیل کنند. برخی از افراد نیاز شدیدی به کسب قدرت دارند و اگر امور بر اساس کنترلشان نباشد آرام و قرار ندارند. اگر که قصد دارید با آن ها ارتباط برقرار کنید باید اجازه دهید که خود را مهم تلقی کنند اگر که رفتارشان تند و خشونت آمیز است و حقوق و امیال و نیاز های شما نادیده گرفته می شود اجازه این کار را ندهید.
قلدرها:
افراد قلدر بر حسب عادت با گفتار، حالات و حرکاتشان دیگران را تحقیر می کنند. و با زور و فشار به مقصودشان می رسند و نیاز دارند به نحوی اسباب ناراحتی دیگران را نیز فراهم کنند. سعی کنید با این افراد درگیر نشوید و به جملاتشان واکنش نشان ندهید. این افراد معمولا مهارت های ارتباطی ندارند و با روش های نادرست با اطرافیانشان برخورد می کنند و سعی کنید که در مقابل آن ها خود را هراسان و وحشتزده نشان ندهید و قربانی این افراد نشوید.
افراد بد قلق به شیوه ای که هستند خو گرفته اند و به همان صورت برخورد می کنند و راه و روش دیگری بلد نیستند و در نتیجه در ارتباط با این افراد از دریچه آن ها نیز به ماجرا نگاه کنید اما اجازه ندهید که رفتار آن ها به شما نیز سرایت کند. شکایت و انتقاد روی آن ها معمولا نتیجه ای ندارد به همین دلیل سعی نکنید که آن ها را تغییر دهید. این افراد معمولا نیازمند درمان های اساسی از سوی افراد متخصص هستند و با انتقادات و پیشنهادات اطرافیان رفتار آن ها تغییر نخواهد کرد. زیرا همانطور که گفتیم آن ها شیوه ارتباط دیگری بلد نیستند برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهارت های ارتباطی با مطب روانشناس در ارتباط باشید.
نویسنده: پریا موسوی
تلفن :
22593216
22795735
آدرس : خیابان دولت ، بلوار کاوه ، نبش اخلاقی غربی ، پلاک 29 ، واحد 6 ، طبقه سوم