کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

ارائه خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، مشاوره کودک و نوجوان ، زوج درمانی و ...

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره انتخاب نو
آدرس: تهران، بلوار کاوه، بالاتر از دولت، نبش اخلاقی غربی، پ29، واحد6 ، ط3
تلفن: 22593216
ارائه خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره
مشاوره ازدواج
مشاوره خانواده
مشاوره کودکان
مشاوره نوجوانان
مشاوره فردی
مشاوره تحصیلی
مشاوره شغلی
مشاوره طلاق
مشاوره خیانت
درمان افسردگی
درمان وسواس
درمان اضطراب
درمان استرس
روانپزشکی
روانکاوی
نوروفیدبک
بیوفیدبک یا بایوفیدبک
کارگاه روانشناسی
تور روانشناسی

۵ مطلب در آذر ۱۴۰۱ ثبت شده است

ازدواج آغاز و شروعی تازه برای ایجاد خانواده و یک تعهد طولانی مدت با فردی است که خودتان تصمیم گرفته اید تا در ادامه مسیر پرفراز و نسیب زندگی، کنار او طی کنید.

  • محدثه بیاتی

زنان و مردان عموما از لحاظ یکسری ویژگی ها با یکدیگر متفاوت هستند و این تفاوت، نیازمند دیده شدن و درک شدن است. چرا که زمانی که به پذیرش یک موضوع می رسیم، سپس بدنبال حل مسئله می گردیم.

  • محدثه بیاتی

آیا شما نیز مانند بسیاری از مردم، فهرست های طولانی و درازی در ذهن دارید که فکر می کنید برای خوشبختی واقعی به آنها نیاز دارید؟ چیزهای بیرونی زیادی وجود دارد که جامعه ما به ما می آموزد که برای شادی آن ها را دنبال کنیم: موفقیت، ثروت، شهرت، قدرت، ظاهر خوب و... اما آیا آنها واقعاً کلیدهای خوشبختی هستند؟

آیا شما نیز مانند بسیاری از مردم، فهرست های طولانی و درازی در ذهن دارید که فکر می کنید برای خوشبختی واقعی به آنها نیاز دارید؟ چیزهای بیرونی زیادی وجود دارد که جامعه ما به ما می آموزد که برای شادی آن ها را دنبال کنیم: موفقیت، ثروت، شهرت، قدرت، ظاهر خوب و... اما آیا آنها واقعاً کلیدهای خوشبختی هستند؟ پاسخ به این سوال براساس اطلاعات بدست امده از مشاور روانشناس و تحقیقات انجام شده خیر است، چرا که یک جایزه معتبر، یک افزایش حقوق بزرگ، یک رابطه جدید هیجان انگیز، یک ماشین جدید شیک، کاهش وزن و بسیاری موارد دیگر در ابتدا احساس خوبی در ما ایجاد کنند، اما این هیجان زیاد طول نمی کشد. انسان‌ها به سرعت با شرایط جدید سازگار می‌شوند، این ویژگی است که به ما کمک کرده بقا و شکوفا شویم. اما این بدان معناست که چیزهای مثبتی که در ابتدا ما را شادتر می کنند، به زودی به حالت عادی جدید ما تبدیل می شوند و ما به خط اولیه شادی قبلی خود باز می گردیم. با این حال، محققان در زمینه روان‌شناسی مثبت دریافته‌اند که شما واقعاً می‌توانید شادی و رضایت کلی خود را از زندگی افزایش دهید  و این نیازی برنده شدن بلیط بخت آزمایی ندارید. آنچه لازم است تغییر درونی دیدگاه و نگرش است و این واقعاً خبر خوبی است، زیرا این کاری است که هر کسی می تواند انجام دهد. در ادامه قصد داریم تا به افسانه ها و حقایقی که در مورد شادی مطرح هست بپردازیم و نگاه مان را در مورد مفهوم شادی تغییر دهیم.

افسانه ها و حقایق در مورد شادی

افسانه های زیادی در مورد اینکه چه چیزی شما را خوشحال می کند وجود دارد. بنابراین، قصد داریم تا در مورد آنها صحبت کنیم تا بداینم که شادی واقعی در چه چیزی معنا می شود.

افسانه: شادی با افزایش سن کاهش می یابد.

واقعیت: برخلاف تصور رایج، مردم با افزایش سن، شادتر می شوند. مطالعات یکی پس از یکدیگری تایید می کنند که سالمندان نسبت به جوانان و بزرگسالان میانسال احساسات مثبت بیشتری و احساسات منفی کمتری را تجربه می کنند. به طور کلی و براساس اطلاعات بدست آمده از مشاوره خانواده و آقای دکتر محمدرضا تابع جماعت، افراد مسن از زندگی خود رضایت بیشتری دارند، نسبت به استرس حساسیت کمتری دارند و از نظر عاطفی ثبات بیشتری دارند. حتی با وجود ضررهایی که با افزایش سن به وجود می آید، برای بسیاری از مردم شادترین دوران زندگی است.

افسانه: پول شما را خوشحال می کند.

واقعیت: زمانی که شما نگران پول هستید، طبیعتا این موضوع می تواند استرس زا باشید و در اینجور مواقع افراد فکر می کنند برای اینکه شاد باشند، به پول به قدر کافی نیاز دارند تا نیازهای اولیه خود را پوشش دهد: چیزهایی مانند غذا، سرپناه و لباس. اما براساس تحقیقات، زمانی که افراد به قدر کافی پول دارند، پول بیشتر تفاوت زیادی در میزان خوشحالی آنها ایجاد نخواهد کرد. به عنوان مثال، بررسی برندگان قرعه کشی نشان می دهد که پس از مدت زمان نسبتاً کوتاهی، آنها خوشحال تر از قبل از برنده شدن نیستند و همه چیز به حالت قبل برخواهد گشت.

افسانه: برای شاد بودن به یک رابطه نیاز دارید.

واقعیت: قرار گرفتن در یک رابطه عاطفی سالم و حمایت‌کننده به خوشبختی کمک می‌کند، اما این درست نیست که اگر مجرد باشید نمی‌توانید خوشحال و راضی باشید. در واقع، مجردانی که دوستی ها و فعالیت های معناداری دارند، شادتر از افرادی هستند که در روابط عاطفی ناسازگار هستند. براساس اطلاعات بدست آمده از مشاوره ازدواج و نظر سرکار خانم دکتر نسرین باقری، مهم است که توجه داشته باشید که حتی یک ازدواج یا رابطه عاطفی خوب نیز منجر به افزایش شادی دائمی و شدید نمی شود. انتظار این که شریک زندگی شما را باید خوشبختی به شما تحویل دهد، ممکن است در درازمدت به رابطه آسیب برساند. نکته ای که می تواند زندگی تان را تغییر دهد، این است: شما، نه شریک زندگی تان یا اعضای خانواده تان، مسئول خوشبختی خود هستید.

افسانه: برخی از مردم شادتر از دیگران هستند و هیچ کاری نمی توانید برای تغییر آن انجام دهید.

واقعیت: بله درست است، ژنتیک در شادی نقش دارد. تحقیقات کنونی نشان می دهد که افراد با یک سطح مشخصی از شادی به دنیا می آیند. اما این فقط نیمی از سطح شادی ما را تشکیل می دهد. 10 درصد دیگر توسط شرایط زندگی بوجود می آید است و40 درصد باقی مانده توسط اقدامات و انتخاب های شما تعیین می شود که این موضوع نشان می دهد شادی تا حد زیادی در کنترل خود انسان است.

سخن پایانی

امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد. اگر ویژگی های بالا برای شما آشنا است و شما نسبت به "حس شاد بودن" نسبت به خود سختگیر هستید؛ یکی از بهترین و امن ترین کارها، مراجعه به کلینیک  روانشناسی است که بسیار کمک کننده است. یکی از کلینیک های روانشناسی خوب مرکز مشاوره انتخاب نو است که با داشتن درمانگرانی علمی و متخصص؛ به شما در این زمینه بسیار کمک می کند. حضور یک درمانگر خوب درسختی ها می تواند، همانند نور مسیر پیش رو را روشن کند و با افزایش آگاهی و بینش، مسیر درمان را برای شما سهل و آسان کند. اگر شما نیز شادی خود را گره زدید به چیزهایی که دستیابی به آنها بسیار سخت است، حتما از یک درمانگر کمک بگیرید و ببینید که دلیل اینهمه سختگیری که نسبت به خود روا داشته اید، چه چیزی می تواند باشد؟

 

 

  • محدثه بیاتی

کلمه خودشیفتگی در فرهنگ ما بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و اغلب برای توصیف فردی که بیش از حد متمرکز و متوجه به خود است استفاده می شود. اما از نظر روانشناختی، خودشیفتگی به معنای عشق به خود نیست؛ حداقل نه از نوع واقعی آن!

  • محدثه بیاتی

"میانسالی" تقریباً بین 40 تا 60 سالگی اتفاق می افتد و در این دوره افراد میانسال بین امید و ناامیدی قرار می گیرند.

  • محدثه بیاتی